Bröllopsfoto

Går ni i bröllopstankar

och letar efter en bra bröllopsfotograf?

      

Jag blir glad över att fotografera ert bröllop, allt från porträttbilder, vigseln till mingel och själva bröllopsfest. Jag vill fånga er unika dag som ger det där lilla extra! Tillsammans bestämmer vi rätt plats för fotografering, skapar rätt stämning

och ser till att ni får bilder som ni kan titta tillbaka på med glädje. Jag ser till att ni får något personligt och unikt i era bröllopsfoton.

 

Mitt sätt att fotografera handlar om två enkla saker, närvaro och känslor. Det handlar om att ser det vackra i er och locka fram det som ni upplever på bild. Ett lyckat bröllopsfotografi avspeglar inte bara klädseln och frisyren. Det fångar även upp den stämning ni befann er i på er stora dag, de speciella och spontana ögonblicken, stora som små, kärleken, lyckoruset och framtidstron.

 

Bröllopsreportage, det är en del av något roligt och minnesvärt.

 

bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto
bröllopsfoto

Företaget ImagineNation grundades 2009 och drivs av mig, Gunta Podina. Jag har gått flera kurser inom foto och fått Master examen i Fotografi och Bildjournalistik vid London University of Arts. Jag jobbar även som grafisk formgivare. Under flera år har jag hållit studiecirklar i bildkomposition och digitalfotografering.

 

Jag utför fotograferingar i Nyköping, Stockholm

och över hela Sverige. Mina kunder är både privatpersoner och företag.

 

Jag tar de flesta typer av fotograferingar som porträttfoto, barnfoto, familjealbum och bröllopsfotografering. Även reklamfoto, fastighetsfoto, industri och personalbilder till företag, artiklar och hemsidor är vanligt förekommande.

Teatergatan 10 ,

61131 Nyköping

Tel: 0737269151

E-mail:gunta.podina@gmail.com